Sobě ke cti, bližnímu k ochraně

Memoriál Bédy Černého

Opět po roce jsme v sobotu 30. 10. 2010 vyrazili na noční soutěž do Dolínku. Soutěže se od nás zúčastnila dvě družstva. Jedno za Klášterec nad Orlicí a druhé za Pastviny.

Číst dál: Memoriál Bédy Černého

Soutěž PLAMEN podzimní část

V sobotu 10. 10. 2010 proběhlo podzimní kolo soutěže Plamen. Soutěž se konala v Dolní Čermné. Mladší se umístili na 18. místě. V kategorii dorostenců se umístil Tomáš Lux na 3. místě a Martin Lux na místě 5. V kategorii dorostenek doběhla Anna Tomanová na 2. místě.

Memoriál Miloše Felcmana

Naše družstvo vyrazilo s sobotu 21. 8. 2010 do České Rybné na již 22. ročník memoriálu Miloše Felcmana. Soutěžilo se v netradičním požární útoku, kde je dopravní vedení taženo skrz okno. Jeden proud jde skrz trubku na terč, druhý proud shodí terč a připojuje další hadici a shodí další terč. Na soutěži se nám nedařilo, skončily jsme dvanáctí. Dále proběhla vložená soutěž o železného hasiče, kde se umístil Jaroslav Brůna na 3. místě a Ondřej Janeček na 10. místě.

 

O pohár starosty obce Orlické Podhůří

V sobotu 18. září jsme vyrazili do Orlického Podhůří na soutěž. Soutěžilo se v netradičním požárním útoku a ve štafetě.

Číst dál: O pohár starosty obce Orlické Podhůří

Orlicko-bystřický pohár

10. července jsme vyrazila na soutěž na Orlické Záhoří. Zúčastnila se dvě družstva. Soutěž se skládala z požárního útoku, při kterém se ale hadice museli rozkulovat a sálo se z kádě.

Číst dál: Orlicko-bystřický pohár

 
pátek 19. duben 2024 6:11

Design by LernVid.com