Sobě ke cti, bližnímu k ochraně

Memoriál Bédy Černého 2012

 Každoroční noční soutěž SDH v Dolínku se letos již v 17. ročníku konala 13. října. Na tuto akci jsem byl osloven Ondrou Janečkem, zdali bych se nechtěl zúčastnit jako dokumentarista. Rád jsem tuto nabídku přijal a v sobotu ráno jsme vyrazili směr Odolená Voda. Celá posádka činila 8 lidí a to Ondra Janeček, Martin Sabota, Martin Lux, Michal Hubálek, Jarda Brůna, Tomáš Lux (všichni jako soutěžní tým), Zuzka Brůnová jako rozhodčí v jedné z disciplín a moje maličkost.

Číst dál: Memoriál Bédy Černého 2012

Pozvánka na soutěž

 

 

 

Sbor dobrovolných hasičů
Klášterec nad Orlicí
si Vás dovoluje pozvat na tradiční
Soutěž v
netradičním
požárním útoku
která se koná
v sobotu
25. srpna 2012
ve
13:00 na hřišti za školou

PropozicePozvánka na soutěž

O putovní pohár starosty obce Líšnice

Ve čtvrtek 5. 7. jsme se zůčastnili soutěže O putovní pohár starosty obce Líšnice. Soutěže s zůčastnilo 8 družstev žen a 18 družstvem mužů. Konkurence byla tedy celkem velká.

Číst dál: O putovní pohár starosty obce Líšnice

 

Orlicko-bystřický pohár

Tuto sobotu jsme se zůčastnily soutěže Orlicko-bystřický pohár v Orlickém Záhoří. Soutěže se zúčastnila družstva z české i polské republiky. Přítomna byla i polská regionální televize.

Číst dál: Orlicko-bystřický pohár

Okrsková soutěž

V sobotu 26. 5. proběhla v Českých Petrovicích okrsková soutěž. Soutěže se zůčastniko celkem 8 družstev. Mi jsme se umístili v kategorii muži I. na prvním a druhém místě, v kategorii muži II. na prvním místě. V kategorii ženy I. zvítězil Kunvald a v kategorii ženy II. České Petrovice.

Číst dál: Okrsková soutěž

 

Další články...

  1. TFA Andrlův chlum
pátek 26. duben 2024 21:48

Design by LernVid.com