Sobě ke cti, bližnímu k ochraně

Stavění máje

Sbor dobrovolných hasičů

Klášterec nad Orlicí

 

si Vás dovoluje pozvat na tradiční

 

STAVĚNÍ MÁJE A TÁBORÁK

 

které se bude konat 30. 4. 2015 od 16:00 u hasičské zbrojnice

Návštěva bazénu

Dne 6.3 jsme s kroužkem dobrovolných hasičů jeli do Rychnova za účelem navštívit plavecký bazén. Měli jsme se sejít v 15:30 u naší hasičárny a chvilku na to už jsme vyjeli, cesta byla příjemná a plná srandy. Když jsme dojeli do bazénu všichni vyskákali z auta a že se půjdeme koupat, avšak najednou slyšíme Petru jak volá ,,Hej, počkejte! Uděláme fotku!" s ""všeobecným"" nadšením jsme se tedy naskládali na schody a udělali asi dvě fotky. A pak už hurá do vnitř a za stálého vtipkování jsme se přes společné šatny a už oddělené sprchy dostali do bazénu. Voda byla studená a plavčice...ta ušla. Drtivá menšina se vybodla na plavání a šla se ohřát, takže jsme to vzali přes páru, divokou řeku a do sauny...tím bych skončil, protože všichni víme co se v sauně dělá. Bum! Čas vypršel a tak zase přes ty sprchy, společné šatny do bufetu, posilnili jsme se a pak už hurá domů.

Číst dál: Návštěva bazénu

Dětský den a taneční zábava

První červencový víkend se v Klášterci nesl v duchu dětských her. Na hřišti za školou se děti mohly bavit díky připraveným atrakcím. Pro ně i pro jejich rodiče bylo připraveno bohaté občerstvení. Den byl ukončen taneční zábavou s kapelou Gremlins.

 

 

 

 

Číst dál: Dětský den a taneční zábava

 

Zpívání pod vánočním stromem

spivani

Zapůjčení fotografií

SDH Klášterec nad Orlicí u příležitosti oslav založení ZŠ v nasí obci prosí o zapůjčení fotografií (především dobových) týkajících se našeho sboru. Podívejte se prosím, zda nemáte doma fotografie s touto tématikou. Pro případné půjčení fotografií kontaktujte Ondřeje Janečka. Kontak je možná na tel.: 721069738 nebo emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Zapůjčené fotografie budou po naskenování vráceny. Je také možné zasílat již naskenované fotografie na výše uvedený email.

 
sobota 20. duben 2024 7:05

Design by LernVid.com